Page 1 of 1

Crash on startup - Forcibly closed by the remote host

PostPosted: Wed May 25, 2016 7:30 pm
by Nom1fan
Hi all,

I am trying to get MultiWall to work at my workplace, where I have large screen big monitors.
When launching MultiWall, it looks ok for about a second, and then when trying to load the thumbnails of images under /Pictures/ it crashes with the attached exception.

Any fix coming?

Thanks!

Re: Crash on startup - Forcibly closed by the remote host

PostPosted: Thu Jun 09, 2016 10:42 pm
by sumo
Hey,

That sounds pretty cool.

I think the problem might be a proxy at your workplace timing out connection that gets the community wallpapers.

I can try to extend the timeout/keep-alive in the next version to try and prevent such a problem - which i'll do, but effectively I don't think its a 'real' issue.
I may also add a killswitch in the config to turn off network functions so any user who wants to just use it without those features have a way.

More information could be helpful, especially if others are having the same problem. Details like o/s, network configuration, any vpn's or proxies you know about could be useful.
If you use a stopwatch and find from the time of launch to failure is close to a round number like 30/60/120 seconds, it might give more evidence that its a timeout.
I can definitely offer a fix, if we can understand why its happening or help me recreate it myself.

Do you have any problems loading these urls in a browser? How long does it take to load them?
http://windowbox.me/multiwall/community/view_top.php
http://windowbox.me/multiwall/community/viewer.php

Re: Crash on startup - Forcibly closed by the remote host

PostPosted: Fri Jun 24, 2016 9:11 pm
by sumo
OK I updated the app
Please reinstall and try again
Download MultiWall-1.0.31 Setup